duminică, 14 octombrie 2012

Mda, Poli...

Trecuse prima săptămână şi încă ziceam că merge, totul părea frumos, da' a venit săptămâna a 2-a şi s-au adăugat 2 ore în plus joi, laborator la introducere în info, plus vineri 2 ore de seminar la istoria religiilor, aşa că numărul de ore a crescut. Bine măcar că e o săptămână da, una nu, nimeni nu a venit la Calculatoare să studieze istoria religiilor. Nu zic, ar putea fi o materie foarte interesantă, dar proful nu pot spune că m-a impresionat. În general a fost ok, mai puţin când a zis că Cicero a fost grec, dar se vedea că nu este specializarea lui şi nu îi pasă foarte tare de asta.

La introducere în info e foarte tare, momentan facem chestii simple, transformarea unui număr dintr-o bază în alta, dar din câte cred o să fie şi o parte de tocit mai târziu. Iar la analiză e rupere... Facem probleme destul de grele în puţin timp, şi este foarte greu să înţelegi tot.

Şi încă nu îmi ştiu toţi colegii de grupă, ceea ce mi se pare frustrant, sunt câţiva pe care probabil îi ştiu după figură, dar nu ştiu cum arată, dar presupun că ar trebui să îi învăţ săptămâna viitoare. Altceva nu cred că mai am de spus, vorba unui coleg, să vedem cum o să fie după prima sesiune, până atunci normal că totul e ok.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu